Verzenden en ontvangen

Lost Forest verzendt voorlopig alleen nog maar binnen Nederland*. Daarvoor gebruiken we twee soorten van bezorging.

[1] De 'grotere' items komen als pakket standaard met DHL naar je huisadres voor € 6,45 dat is inclusief track&tracecode zodat je je zending kan volgen.  Onder 'grotere' items verstaat Lost Forest alles wat niet door de brievenbus kan.

 

[2] Kleinere dingen gaan ook via DHL, maar dan als brievenbuspakje, dus ook met track&tracecode, voor € 4,20.

NB: voor (hele) kleine dingen als stickers, magneten en kaarten is geen apart verzendtarief ingesteld. Stuur ons een email (of gebruik het contactformulier) met je verzoek (naam van item, eventueel aantal etc.) en in overleg is alternatieve verzending af te spreken.

 

Bij aankopen vanaf € 80,- rekent Lost Forest geen verzendkosten.

 

Vanaf het moment van verzending - Lost Forest doet z'n best dit zo snel mogelijk te regelen - moet je rekenen op 2-4 werkdagen voordat het bij je aankomt. Soms gaat het sneller... Belangrijk voor bestellingen in het weekend: het voor ons dichtstbijzijnde DHL ServicePoint is op zondag en maandag gesloten, dus kan verzending pas vanaf dinsdagochtend. 

 

Ook hier geldt: vragen staat vrij, dus neem contact op met ons!

 

PS: Lost Forest houdt niet van verspillen. Daarom kan het zijn dat je de bestelling ontvangt in een opnieuw gebruikte doos of envelop... of met hergebruikt vulmateriaal. Dit scheelt uiteindelijk natuurlijk ook in de kosten.

 

* Verzending naar bijvoorbeeld een adres in België is wel mogelijk, maar: neem alstublieft via email (lost.forest@outlook.com) contact met ons op voorafgaand aan het plaatsen van een bestelling voor informatie over de verzendkosten.