Maatinformatie

Lost Forest informeert je zo goed mogelijk over de aangeboden producten. Dit is vooral van belang bij artikelen die in bepaalde maten verkrijgbaar zijn. De maten zoals aangeduid op de artikelen zijn afkomstig van een ander werelddeel, waar vaak andere standaarden en uitgangspunten gelden. Bovendien is er ook nogal wat - onverwachte - variatie tussen kledingstukken die niet altijd te verklaren is. Daarom heeft Lost Forest bij T-shirts en hoodies extra afmetingen toegevoegd, zodat je een zo goed mogelijke keuze kan maken. Hieronder uitleg over deze toegevoegde afmetingen.

 

 

Zowel bij T-shirts als bij hoodies vind je bij elke maat (S, M, L, XL) een extra afmeting van Lost Forest. Deze maatinformatie, bijvoorbeeld "75 x 45 cm" moet als volgt worden gelezen:

- 75 cm is de lengte van bovenzijde kledingstuk (dus van bovennaad naast halsopening tot onderzijde kledingstuk). Dit is de zwarte lijn/pijl in het voorbeeld.

- 45 cm is de breedte van het kledingstuk, gemeten van de absolute buitenzijde (onder de oksel), in het voorbeeld de blauwe lijn/pijl.

 

Om voor jezelf te bepalen of de Lost Forest maat bij je past, kun je het beste een goed zittend kledingstuk als voorbeeld uit de kast nemen. Vervolgens neem je hiervan ook deze maten door het op een plat oppervlak te leggen en te meten. Op het lichaam zelf meten geeft geen goede maten!

 

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag. O ja, hou wel rekening met een afwijking van 1 à 2 centimeters.