Welkom bij de webwinkel van Lost Forest

In de winkel vind je de producten van Lost Forest per categorie geordend. Dus ga nogmaals in het menu naar  WEBWINKEL, klap het submenu uit en zie de diverse artikelsoorten verschijnen.

Bestellen

Bestellen kan door artikelen in de winkelwagen te plaatsen. Wanneer wordt overgegaan tot betalen worden ook onze Algemene voorwaarden geaccepteerd. Hierin staat onder andere omschreven hoe Lost Forest omgaat met gedane aankopen en het eventueel terugsturen ervan. Lees deze dus alsjeblieft goed.

Twijfel je over onze 'echtheid' of oprechtheid - het is goed jezelf ervan te verzekeren of je te maken hebt met een echte winkel - : neem dan op enige wijze contact met ons op (email of telefoon), en laat je informeren over onze intenties. Lost Forest heeft geen 'fysieke' winkel, maar bij bijzondere interesse is het mogelijk op afspraak te komen kijken naar onze producten. 

Verzenden

Lost Forest verzendt voorlopig alleen nog maar binnen Nederland*. Daarvoor hanteren we twee soorten tarieven.

[1] De 'grotere' items komen als pakket standaard met DHL voor € 6,45 naar je huisadres, dat is inclusief track&tracecode zodat je je zending kan volgen.  Onder 'grotere' items verstaat Lost Forest alles wat niet door de brievenbus kan.

[2] Kleinere dingen gaan via DHL als brievenbuspakje, dus ook met track&tracecode, voor € 4,20.

 

Bij aankopen vanaf € 80,- rekent Lost Forest geen verzendkosten.

 

Levering

Vanaf het moment van verzending - Lost Forest doet z'n best dit zo snel mogelijk te regelen - moet je rekenen op 2-4 werkdagen voordat het bij je aankomt.

 

Ook hier geldt: vragen staat vrij, dus neem contact op met ons!

 

* Verzending naar bijvoorbeeld een adres in België is ook mogelijk. Neem alstublieft contact met ons op voorafgaand aan het plaatsen van een bestelling voor informatie over de verzendkosten.

Designs

Bij alle designs hoort de naam van de maker van het design. Waar deze personen vandaan komen is te vinden onder het kopje Noordwestkust. Ook staat daar onder Kunstenaars wat meer over een aantal personen zelf. Deze informatie wordt nog verder aangevuld. Lost Forest vindt het belangrijk dat de dingen in de winkel niet zomaar anoniem zijn (gemaakt). Het zijn dragers van motieven van een levende cultuur, van echte mensen. Zoals je ziet kun je van enkele mensen zelfs de Facebookpagina bezoeken, en als je dus wil, met ze communiceren!

Maten

Diverse artikelen zijn maatgevoelig, ofwel, ze zijn verkrijgbaar in diverse maten en dat betekent in deze online winkel extra opletten. Lost Forest importeert deze spullen (voornamelijk) uit Canada, waar maten vaak anders uitvallen dan wij hier gewend zijn. Pas je normaal gesproken altijd wel in een maatje M, dan kan het zijn dat je bij Lost Forest plots een maatje L nodig hebt, of andersom, een maatje S.

 

Om je te helpen kiezen - en liefst in één keer goed, want anders heb je extra werk (en Lost Forest ook!) - hebben we een 'Maathulp' opgesteld als aparte categorie in de winkel. Bij de maatgevoelige artikelen staan extra afmetingen, zodat je die vooraf kan vergelijken met wat je zelf thuis hebt liggen als voorbeeld.

Niet alles

In de webwinkel van Lost Forest staan niet alle artikelen die Lost Forest in de verkoop heeft. Wanneer je de stand van Lost Forest op een markt of tijdens een evenement hebt bezocht, zal je in deze online winkel ongetwijfeld wat dingetjes missen. Dit zijn bijvoorbeeld: tijdelijke tattoos, boekenleggers, diverse stickers en enkele sieraden. Ook vindt je soms in de stand van Lost Forest artikelen die nieuw zijn, en dus nog niet online zijn te vinden. Dit maakt het dus de moeite om Lost Forest ook te bezoeken op bijvoorbeeld de Western Experience of tijdens andere evenementen. Houdt dus Facebook in de gaten waar Lost Forest 'in het echt' te vinden is.

Goed of slecht...

Veel plezier in ons online winkeltje! O ja, en geef je ons een seintje als er iets niet goed gaat? Maar ook als je het leuk vindt natuurlijk! Fijn als je ons wil 'liken' op Facebook. Dankjewel!